Pompoenquiche

Dit is voor een avondmaaltijd met een lekkere salade of soep is je maaltijd compleet.
- 500 gram fles pompoen
- 2 rode uien
- 2 teentjes knoflook
- 4 eieren
- 200 gram kwark
- 100 gram feta
- 6 plakjes bladerdeeg
- Peper en zout
- Olijfolie
Schil de pompoen en snijd deze in stukjes van 1 cm dik. Pel de uien en snijd deze in parten. Leg de ui en pompoen samen op een bakplaat hak de knoflookteentjes fijn en meng dit samen met de olijfolie, peper, zout en de olijfolie. Meng dit door de pompoen en ui. Rooster de groente in 15 minuten op 180 graden.
Bekleed een bakvorm met het bladerdeeg. Verdeel de net geroosterde groenten over het bladerdeeg. Klop de sieren met de kwark, eieren, peper en zout luchtig. Giet de saus over de pompoen. Verkruimel de feta over de taart. Bak de quiche in 30 minuten gaar op 200 graden. Serveer met een lekkere salade als bijgerecht.