pindakaas

30-03-2018
  • 300 gram ongezouten pinda's
  • 4 el arachideolie 
  • 30 gram poedersuiker
  • een snufje zout

Rooster de pinda's 8-10 minuten en laat ze afkoelen. Doe de pinda's, poedersuiker en zout in de keukenmacine of de staafmixer. En maal 4-5 min. Eerst wordt eerst gruis, dan korrels en dan een soort puree. Voeg 2 el arachideolie toe. Dit zorgt er voor dat het dunner wordt. Blijft het dik? voeg dan nog een eetlepel arachideolie toe.

Giet het mengsel in een potje. De pindakaas is 2 weken houdbaar in de koelkast.

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin
Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en te beveiligen, en om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

Geavanceerde instellingen

Je kunt jouw cookievoorkeuren hier aanpassen. Schakel de volgende categorieƫn in of uit en sla de selectie op.