Oreo-tulband

Oreo's erin en erop, chocolade tulband, Witte chocolade die het helemaal afmaakt langs de tulband loopt. Laat jezelf lekker los gaan! Het moet toch op, Een tulband is zoiets makkelijks te maken. Je Hoeft er maar iets bij te doen en het ziet er al een stuk leuker uit.
- 200 gram roomboter (op kamertemperatuur)
- 125 gram kristalsuiker
- 100 gram Griekse yoghurt
- 200 ml melk
- 4 eieren
- 220 gram zelfrijzend bakmeel
- 35 gram cacao
- Snuf zout
- 150 gram oreo's
- 150 gram witte chocolade
Klop de boter luchtig, hoe langer je de boter en suiker samen totdat de suiker volledig met de boter is gemengd. Meng in een andere kom het meel, de cacao en het zout. In een volgende kom meng je de yoghurt en de melk.
Klop de eieren één voor één door het botermengsel heen. Meng de helft van het droge mengsel door het beslag, vervolgens de helft van het melkmengsel en herhaal dit totdat je een mooi glad mengsel hebt. Breek de oreo's in stukjes en spatel door het beslag heen.
Giet het beslag in de goed ingevette vorm. Bak in 55 minuten tot een uur gaar en check dit met een satéprikker.
Smelt de chocolade en giet over de afgekoelde tulband heen. Je kan als versiering er ook nog wat stukjes oreo overheen leggen.