eierkoeken

Deze zijn zoveel lekkerder dan die je in de supermarkt koopt.
- 2 eieren
- 100 gram suiker
- 1 citroen
- 100 gram bloem
- 4 gram bakpoeder
- mespuntje zout
klop de eieren en de suiker tot een dik mengsel. Rasp de helft van de citroen. En spatel de rasp van de citroen, de bloem, het zout en de bakpoeder door het eimengsel. Met een spatel! Niet met een mixer dan verliest het z'n luchtigheid. Spatel totdat de bloem is opgelost niet langer dan nodig. Verdeel het beslag in zes hoopjes op de met bakpapier beklede bakplaat. Zorg er voor dat ze ver genoeg uit elkaar liggen want ze lopen uit in de oven. Bak ze in 10 minuten gaar op 180 graden. Als je ze te lang bakt worden ze droog. En ook zo snel mogelijk op eten als ze uit de oven komen. En als ze zacht zijn als ze uit de oven komen laat ze dan even staan dan worden ze vanzelf hard.