eierkoeken

09-04-2018

Deze zijn zoveel lekkerder dan die je in de supermarkt koopt.

  • 2 eieren
  • 100 gram suiker
  • 1 citroen
  • 100 gram bloem
  • 4 gram bakpoeder
  • mespuntje zout

klop de eieren en de suiker tot een dik mengsel. Rasp de helft van de citroen. En spatel de rasp van de citroen, de bloem, het zout en de bakpoeder door het eimengsel. Met een spatel! Niet met een mixer dan verliest het z'n luchtigheid. Spatel totdat de bloem is opgelost niet langer dan nodig.                                                                                                                                 Verdeel het beslag in zes hoopjes op de met bakpapier beklede bakplaat. Zorg er voor dat ze ver genoeg uit elkaar liggen want ze lopen uit in de oven. Bak ze in 10 minuten gaar op 180 graden. Als je ze te lang bakt worden ze droog. En ook zo snel mogelijk op eten als ze uit de oven komen. En als ze zacht zijn als ze uit de oven komen laat ze dan even staan dan worden ze vanzelf hard.

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin
Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en te beveiligen, en om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

Geavanceerde instellingen

Je kunt jouw cookievoorkeuren hier aanpassen. Schakel de volgende categorieƫn in of uit en sla de selectie op.