bokkenpoten

11-06-2018

biscuit

Klop de eiwitten, de suiker en de zout

Banketbakkersroom

Breng de melk aan de kook en voeg het merg uit het vanille stokje toe. Zet het vuur lager en laat het 5 minuten zachtjes intrekken. Klop ondertussen de eidooiers met de suiker tot een crème. Voeg de bloem toe. giet ook de hete melk alroerend erdoorheen. Giet het mengsel terug in de pan en laat het nog 5 minuutjes zachtjes koken. Giet de banketbakkersroom in op een bord. Dek het af met plasticfolie. Dat versnelt het afkoelen zorgt dat er geen velletje over gaat zitten. 

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin
Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en te beveiligen, en om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

Geavanceerde instellingen

Je kunt jouw cookievoorkeuren hier aanpassen. Schakel de volgende categorieën in of uit en sla de selectie op.